Overnatting

Tosbotn Camping tilbyr komfortable hytter med ett, to eller tre soverom (4-6 sengeplasser). Hytte nr 1 Bolighuset, har eget bad/toalett, stort kjøkken, stor tv-stue og 3 soverom. Hyttene med 2 eller 3 soverom (hytte 2, 7, 8 og 9) har fullt utstyrt kjøkken og bad, mens de enkle campinghyttene har ett separat soverom, og kjøkkenutstyr/kokeplate, men ikke innlagt vann/bad. Eget sanitærannlegg kan brukes.

I tillegg til overnatting i hytter (se nedenfor) tilbyr vi oppstillingsplasser for campingvogn og bobil, samt telt. På området er det sanitærannlegg.

På området er det både kåte/lavvo som har plass til 12 - 15 personer og eget grillhus og utegrill. Kan brukes fritt av våre gjester. Opplev litt ekte villmarksstemning i lavvoen!

Det er trådløst nettverk tilgjengelig for våre gjester.

Prisliste
resepsjonen
Velkommen til oss. Du finner oss i resepsjonen.

Hytte med 2 soverom

Hytte nr 7, 8 og 9 med 2 soverom, fullt utstyrt kjøkken, stue, dusj/toalett og 4 sengeplasser.

Se bilder fra hyttene
hytte med 2 soverom
Hytte med 2 soverom

Storhytta med 3 soverom

Stor hytte på 65kvm med 3 soverom og 6 sengeplasser. Hytta har høy standard og har egen terasse. Fullt utstyrt kjøkken, dusj/toalett, stue, TV. Hvert soverom har 2 enkeltsenger.

Se bilder fra storhytta
storhytta

Enkle hytter med ett soverom

Enkle hytter (hytte 3, 4, 5 og 6) med ett soverom (køyesenger) og 4 sengeplasser. Hyttene er uten innlagt vann, men er komfortable og utstyrt med kjøleskap, kokeplate, og kjøkkenutstyr. Vann, og dusj/toalett i servicebygg.

hytte med ett soverom